Stephanis

Όροι και Προϋποθέσεις

Ευχαριστούμε που χρησιμοποιείτε το www.stephanis.com.cy!

Παρακαλώ διαβάστε τους Όρους προσεκτικά. Αφορούν όλες τις παραγγελίες προϊόντων από την ιστοσελίδα μας.

 

ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ, ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ, ΣΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΣΕΩΝ.

 

 

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ

 

Απαιτήσεις Εγγραφής


 

Η πρόσβαση και η περιήγηση στα προϊόντα και τις υπηρεσίες που είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα μας, δεν απαιτεί καμιά εγγραφή.

 

Εντούτοις, εάν αποφασίσετε να αγοράσετε κάποιο προϊόν από την ιστοσελίδα μας θα πρέπει να γίνετε εγγεγραμμένος χρήστης (το οποίο είναι εντελώς δωρεάν).

 

Για να εγγραφείτε στο www.stephanis.com.cy, θα πρέπει να:
- Συμπληρώσετε την διαδικασία εγγραφής,
- Συμφωνήσετε με τους Όρους μας, και
- Παρέχετε αληθείς, πλήρεις, και ενημερωμένες πληροφορίες επικοινωνίας.

 

Με τη χρήση της ιστοσελίδας μας, δηλώνετε και εγγυάστε ότι ικανοποιείτε όλες τις απαιτήσεις που αναφέρονται παραπάνω, και ότι δεν θα χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα μας με τρόπο που να παραβιάζει οποιοδήποτε νόμο ή κανονισμό.

 

Διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε την παροχή υπηρεσιών, να κλείσουμε λογαριασμούς οποιουδήποτε χρήστη και να αλλάξουμε τις απαιτήσεις εγγραφής ανά πάσα στιγμή.

 

 

Λογαριασμός και Κωδικός πρόσβασης


 

Είστε υπεύθυνος για την τήρηση της εμπιστευτικότητας του ονόματος χρήστη και του κωδικού πρόσβασης σας. Είστε επίσης υπεύθυνος για κάθε λογαριασμό που έχετε πρόσβαση, είτε εξουσιοδοτήσατε είτε όχι τη χρήση. Θα πρέπει να μας ειδοποιήσετε αμέσως για οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση των λογαριασμών σας. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για τυχόν ζημίες που οφείλονται σε κλοπή ή παραβιασμένους κωδικούς πρόσβασης. Δεν έχουμε πρόσβαση στον τρέχοντα κωδικό πρόσβασης σας και για λόγους ασφαλείας, μπορούμε μόνο να ξεκινήσουμε την διαδικασία επαναφοράς του.

 

Μπορείτε να δείτε τα προσωπικά στοιχεία που μας έχετε δώσει και να κάνετε τις επιθυμητές αλλαγές στις πληροφορίες αυτές, ή στις ρυθμίσεις, ανά πάσα στιγμή, εάν συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στην ιστοσελίδα μας.

 

Διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε παροχή υπηρεσιών, να τερματίσουμε λογαριασμούς ή να αφαιρέσουμε ή να τροποποιήσουμε το περιεχόμενο, αν παραβιάζεται η ισχύουσα νομοθεσία, οι Όροι και Προϋποθέσεις και κάθε άλλη εφαρμοστέα κατευθυντήρια γραμμή ή πολιτική.

   

Έντυπο εγγραφής My Stephanis Card

 

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι διαχειριζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα με σεβασμό και διαφάνεια.

Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να διαβάσετε την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων εδώ.

Ωστόσο, προκειμένου να εγγραφείτε στο Πρόγραμμα Μέλους My Stephanis Card, είναι απαραίτητο να συμφωνήσετε με τα πιο κάτω:

Να συμπληρώσετε τα στοιχεία που αναφέρονται στη φόρμα αίτησης για την My Stephanis Card.

Να δώσετε την συγκατάθεση σας για να λαμβάνετε επικοινωνία μάρκετινγκ διατηρώντας πάντοτε το δικαίωμα να αφαιρεθείτε από τον κατάλογο επαφών μας.

Σημειώσετε ή να κάνετε κλικ ότι συμφωνείτε με την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και τους Όρους & Προϋποθέσεις της Κάρτας Μέλους My Stephanis Card.

Υπογράψετε τη φόρμα αίτησης σε περίπτωση που η αίτηση εγγραφής συμπληρώνεται εντός των καταστημάτων μας.

 

ΑΓΟΡΕΣ

 

Τιμές και Διαθεσιμότητα


 

Όλες οι τιμές συμπεριλαμβάνουν τη νόμιμη εφαρμογή του ΦΠΑ, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία περί ΦΠΑ.

 

Οι τιμές που αναγράφονται στην ιστοσελίδα μας μπορούν ανά πάσα στιγμή να αλλάξουν χωρίς καμία ειδοποίηση.
Όλες οι προσφορές προϊόντων ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

 

Παραθέτουμε πληροφορίες για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων που πωλούνται στην ιστοσελίδα μας, σε κάθε σελίδα προϊόντος. Πέρα από αυτά που λέμε σε αυτή τη σελίδα ή αλλού στην ιστοσελίδα, δεν μπορούμε να είμαστε πιο συγκεκριμένοι σχετικά με τη διαθεσιμότητα. Καθώς θα επεξεργαστούμε την παραγγελία σας, θα σας ενημερώσουμε μέσω email ή τηλεφώνου το συντομότερο δυνατό, αν τυχόν προϊόντα που παραγγείλατε δεν είναι διαθέσιμα και δεν θα χρεωθείτε για τα προϊόντα αυτά.

 

 

Πληροφορίες Προϊόντος


 

Εκτός αν ρητά αναφέρεται διαφορετικά, δεν είμαστε ο κατασκευαστής των προϊόντων που πωλούνται στην ιστοσελίδα μας. Ενώ εργαζόμαστε για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες για το προϊόντα στην ιστοσελίδα μας είναι σωστές, η πραγματική συσκευασία του προϊόντος και τα υλικά του μπορεί να περιέχουν περισσότερες και διαφορετικές πληροφορίες από αυτές που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα μας. Τα χρώματα μπορεί επίσης να διαφέρουν. Όλες οι πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα στην ιστοσελίδα μας παρέχονται για σκοπούς πληροφόρησης και μόνο. Σας συνιστούμε να μην βασίζεστε αποκλειστικά στις πληροφορίες που παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα μας. Παρακαλώ να διαβάζετε πάντα τις ετικέτες, τις προειδοποιήσεις και τις οδηγίες που παρέχονται με το προϊόν πριν από τη χρήση.

 

Για προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης και υγείας γενικότερα, για τυχόν ανησυχίες για την ασφάλεια ή για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σχετικά με ένα προϊόν, παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τις πληροφορίες που παρέχονται μαζί με το προϊόν ή να επικοινωνήστε μαζί μας. Το περιεχόμενο σε αυτή την ιστοσελίδα δεν προορίζεται να αντικαταστήσει τη συμβουλή που δίδεται από γιατρό, φαρμακοποιό ή άλλο εξουσιοδοτημένο επαγγελματία υγείας. Επικοινωνήστε με τον γιατρό σας αμέσως εάν υποψιάζεστε ότι έχετε ιατρικό πρόβλημα. Πληροφορίες και δηλώσεις σχετικά με τα προϊόντα, δεν προορίζονται να χρησιμοποιηθούν για τη διάγνωση, τη θεραπεία ή την πρόληψη οποιασδήποτε ασθένειας ή κατάστασης υγείας. Δεν δεχόμαστε την ευθύνη για ανακρίβειες σχετικά με προϊόντα από τους κατασκευαστές ή άλλα τρίτα μέρη. Αυτό σε καμιά περίπτωση δεν επηρεάζει τα νόμιμα δικαιώματά σας.

 

 

Εκπτώσεις και My Stephanis card


 

Πάντα επιζητούμε την ευκαιρία να σας ευχαριστήσουμε που είστε πιστοί πελάτες, γι 'αυτό αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μια ειδική κάρτα για να μπορείτε να απολαύσετε τις αγορές σας σε χαμηλότερο κόστος!

 

Μπορείτε να προσθέσετε τον αριθμό της “My Stephanis card” σας στις πληροφορίες του λογαριασμού σας και να ξεκινήσετε να απολαμβάνετε εκπτώσεις σε όλα σχεδόν τα προϊόντα που βρίσκονται στην ιστοσελίδα μας. Μερικές φορές, όταν ένα προϊόν είναι ήδη σε ειδική προσφορά, επιπλέον έκπτωση με την My Stephanis card ίσως να μην ισχύει.

 

Δεν έχετε “My Stephanis card”?
Πατήστε εδώ για να κάνετε αίτηση τώρα. Είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

 

 

Πληρωμές


 

Δεν θα σας ζητήσουμε ποτέ οποιαδήποτε οικονομικά στοιχεία, όπως τον αριθμό του τραπεζικού σας λογαριασμού, αριθμούς πιστωτικών καρτών, ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σχετικά με τα οικονομικά σας στοιχεία.

 

Όλες οι πληρωμές πραγματοποιούνται με πιστωτική κάρτα χρησιμοποιώντας την ασφαλή πύλη ολοκλήρωσης αγοράς από την JCC Payment Systems Ltd.
Όταν είστε έτοιμος να πληρώσετε, θα μεταφερθείτε στην ασφαλή πύλη ολοκλήρωσης αγοράς της JCC, θα εισάγετε τα στοιχεία πληρωμής σας και θα εκτελέσετε την πληρωμή και στη συνέχεια θα μεταφερθείτε πίσω στην ιστοσελίδα μας για να δείτε την απόδειξη της παραγγελίας σας.

 

 

Παράδοση και Παραλαβή


 

Προσφέρουμε παράδοση μόνο για κατοίκους Κύπρου, καθημερινά εκτός Κυριακής και αργιών.

 

Προσφέρουμε προς το παρόν 3 τρόπους παράδοσης του προϊόντος σας:
- Παραλαβή από οποιοδήποτε κατάστημα Στεφανής (ΔΩΡΕΑΝ)
- Παραλαβή από οποιοδήποτε γραφείο ACS pick-up office (ΔΩΡΕΑΝ, για αγορές άνω των €30)
- Κατ’ οίκον παράδοση, μέσω ACS Courier, εκτός κάποιων απομακρυσμένων περιοχών (ΔΩΡΕΑΝ, για αγορές άνω των €30)

 

Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να παραδώσουμε το προϊόν σας σε 1-3 εργάσιμες μέρες.
Παρακαλώ σημειώστε ότι οι εκτιμήσεις παράδοσης είναι απλώς εκτιμήσεις και όχι εγγυημένοι χρόνοι παράδοσης.

 

Δεν μπορούμε να αναλάβουμε την ευθύνη για καθυστερήσεις παραγγελιών και παραδόσεων εκτός των υποχρεώσεων μας, ούτε για καθυστερήσεις που προκύπτουν ως αποτέλεσμα των πράξεων του Θεού (όπως πυρκαγιά, πλημμύρα, σεισμό, καταιγίδα, ή άλλη φυσική καταστροφή), πόλεμο, εισβολή, εμφύλιο πόλεμο, επανάσταση, εξέγερση, τρομοκρατικές δραστηριότητες, αποκλεισμό, εμπάργκο, εργασιακές διαφορές, απεργία, ανταπεργία ή διακοπή ή αποτυχία της ηλεκτρικής ενέργειας ή τηλεφωνικών υπηρεσιών.

 

ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΠΡΟΪΟΝ ΜΕ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ Η ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΤΕ ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΕΒΑΙΩΝΕΣΤΕ ΟΤΙ Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΚΑΙ Η ΚΟΛΛΗΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΘΙΚΤΑ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΗ ΛΗΨΗ ΕΝΟΣ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΟΥ Η ΟΧΙ ΠΛΗΡΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΙΜΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ.
ΑΦΟΤΟΥ ΥΠΟΓΡΑΨΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ, ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΑΙΤΗΣΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ.

 

 

Ακύρωση παραγγελίας και Επιστροφές


 

Παρακαλώ διαβάστε την Πολιτική Επιστροφών και Ακυρώσεων μας, η οποία καλύπτει όλα τα προϊόντα που πωλούνται στην ιστοσελίδα μας.

 

 

Παιδιά


 

Εμείς δεν πωλούμε προϊόντα για αγορά από παιδιά. Πουλάμε παιδικά προϊόντα για αγορά από ενήλικες. Αν είστε κάτω των 18 ετών μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο την ιστοσελίδα μας με τη συμμετοχή γονέα ή κηδεμόνα.

 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας


 

Διαδικτυακά, χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας μας.
Τηλεφωνικώς, στο 22699699.
Με email, στο stephanis@stephanis.net

 

Θα σας απαντήσουμε Δευτέρα με Παρασκευή, από τις 08:00 μέχρι τις 17:30.

 

 

Αλλαγές στους Όρους και Προϋποθέσεις μας


 

Διατηρούμε το δικαίωμα να αλλάξουμε ή να ενημερώσουμε τους Όρους και Προϋποθέσεις μας. Οποιεσδήποτε αλλαγές θα δημοσιευτούν σε αυτήν τη σελίδα.

 

Ημερομηνία τελευταίας τροποποίησης: Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2015


 
© 2020 Copyright STEPHANIS. All rights Reserved.
By accesing and using this page you agree to the Terms of Service.